tirsdag 18. januar 2011

Sauesetra er kjørt!

For første gang i vinter er Sauesetra kjørt. Denne morsomme løypa fra skimtrunden og nesten ned til Pantegutten er et av de morsomste områdene i marka. Den ble kjørt for første gang i år i dag. Husk at hvis du skal stå ned her, så må du være god til å stå utfor!

Ellers så har Drammen kjørt hele løypenettet i dag, og Nedre Eiker har kjørt på Årbogen.

Det er -8 grader nå, og føre for blå swix, eller VR 40, husk grunnvoks pga slitasje.

1 kommentar:

Ruben sa...

Gikk tur her om dagen til tverken, tenkte jeg skulle ta den gamle løypa forbi goliaten-tverråsvann og opp på tverråsen. Men den var ikke kjørt. Når sluttet de med det? Er tross alt mange år siden jeg har gått der, men var jo en fin runde. Må jo være mulig å kjøre den opp igjen med scooter?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk