mandag 24. januar 2011

Lier har friska opp løypenettet

Lier har i dag friska opp løypenettet i Eikseterområdet, dvs de aller fleste løypene fra Eggevollen til Svarthamna og Skimten-Storsteinsfjell.

Det er nå ca -2 grader. Bruk VR45 eller Rode Mulitgrade, husk grunnvoks pga slitasje.

Takk til Ørjan igjen for flotte bilder :-)

Oppdatering på smøring: Tempen varierer voldsomt, nå er det 3 pluss på Eiksetra, og man bør bruke VR 60.

6 kommentarer:

Ruben sa...

Var en tur rundt spiralen ikveld. Gikk 300 meter inn fra årkvisla før stakingen tok over. 1 mil staking totalt pga meget isete løyper. Får håpe drammen kjører opp snart òg!

Anonym sa...

Ja, på Liersiden var det flott, men Drammen skikkelig ekkelt og farlig isete + vinglete spor. Noe bør gjøres kjapt!

Gunnar sa...

Jeg er ikke så kjent i Drammensmarka, men har sett at den er flott. Leg liker å skøyte langtur, da dette er min idrett. Finnes det noen langre fristiltraseer en fra Kanada og til Saga og tilbake? Det blir litt ensfomig i lengden.
GUNNAR

ramsvatn@online.no

Dagis sa...

Lysløypa Spiralen har blitt kjørt opp i dag. Tirsdager er det skitrening for barna/ungdommene i DBK/Drammen Strong og veldig mange barn i løypene. Jeg er selv trener for en gruppe der og på en god dag er vi nærmere 100 barn fordelt i grupper på forskjellige steder i lysløypa. Treningene er fra 1800-1900/1930. En del av det vi lærer barna er å vise hensyn til andre skiløpere i løypa, og andre løpere er nødt til å ta hensyn til oss. Mener ikke å skremme andre bort fra løypa i det tidsrommet, vil bare orientere om stor trafikk. Vennlig hilsen Dag Erlend Lohne Mohn

lars sa...

hei jeg har glemt igjenn et par ski på parkeringen landfalltjern tirsdag 18.01. du kan ta kontakt på tlf:41612890 eller larspreg@hotmail.com.

Gunnar Schei sa...

For skøyting er det flere alternativer:
1. Liers løypenett. I lier er det kjørt spor både for klassisk og skøyting både fra Eggevollen til Svarthamna (ca 7 km) og Kanada til Saga (15km), samt fra Kanada til Fallet (10 km). Her er det mange muligheter
2. På Konnerud skistadion sør for Drammen er det skøytetraseer i alle konkurranseløypene (mer enn 10km)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk