lørdag 22. januar 2011

Oppdatert smøretips for lørdag

Da er dte værskifte på gang, og det er vekslende temp. inne på skauen. Noen steder er det 0 grader, og over på pluss. På høydene er det minusgrader. Jeg har gått noen timer i dag på Rode Multigrade, og det fungerte veldig bra.

Jeg hørte mange som klaget over VR50, men det handler nok også litt om litt dårlig teknikk ;-)
Jeg hørte flere som synes Swix VR55 var bra.

Så vet dere det :-)

1 kommentar:

Tobbe sa...

Gikk Hauern idag og det var stort sett bra forhold hele veien. Bra oppover Kanada, veldig bra fra Nykjua, men skogsvei 2-3km fra Saga. Fra Saga og mot Skimten så var det brukbart, en del snø fra trærne som har ført til isete hauger i sporene. Isete spor fra Tverken og nedover, men alt i alt en bra tur! Nok en gang så kom det hunder uten bånd som nesten skaper ulykker.... Smurte med VR55 og det var greit.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk