lørdag 8. januar 2011

Kort oppdatering i snøværet

Drammen har i dag kjørt lysløypenettet, samt opp til Tverken og Skimtrunden. Øvrig løypenett i hele marka ble kjørt i går, og det har ikke kommet så mye snø ennå, så forholdene er brukbare de fleste steder.

I dag har jeg brukt vanlig blå swix, og det har fungert utmerket.

Jeg kommer tilbake med mer dersom det skjer noe i marka :-)

3 kommentarer:

Dagis sa...

Satser på å gjennomkjøring av Hauern-løypa i morgen tidlig. Forventer ikke nypreppa spor hele veien. Skal avlegge rapport.

Dagis sa...

Gikk gjennom Hauern-løypa i dag, det vil si så godt som. Vi kuttet bort sløyfa ved Løken. Sløyfa ved Langemyr var ikke kjørt så den hoppet vi over. Vi var i sporet kvart over 7 (!) for å komme tidlig hjem. Det resulterte i 15 cm løssnø i sporet fra Kanada og halvveis mellom Nykjua og Saga. Litt tung start i mørket med andre ord. Der møtte vi preppemaskinen og sjelden har vi vært så glade for å se den. Det var satt spor deler av strekningen fra halvveis mellom Nykjua og Saga og ned til Saga. Deretter var det bare pakket helt til Grunnvannet så det ble skøyting. Derfra var det gode spor hele veien hjem, til og med Thorleif Haugs vei.
Anbefales! Men lurt å gå en dag det ikke er kommet nysnø.

Gunnar Schei sa...

veldig fint rapport! takk skal dere ha!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk