torsdag 27. januar 2011

Kort oppdatering og smøretips

I dag har Drammen kjørt fra Landfall og opp til Tverken, samt de 3 hovedrundene inn på Tverråsen, Skimtrunden og Kamstrupen-Goliaten.

På Konnerud er det i dag kjørt på skistadion, samt fra Dalen og Sgadammen til Heia, Andorsrud og opp Katthusdalen, samt forbindelsen til Sande sitt løypenett.

Det er ca -10 grader, og blå swix passer bra. Bruk også glider, gjerne CH6.

Det er mange som spør om man trenger isklister i bånn. Jeg synes ikke det, der hvor det er kjørt på nytt etter mildværet i helga, dvs de fleste steder, så er det ganske finkorna snø. Men bruk gjerne et lag grunnvoks i bånn, som smeltes inn, da holder smøringa lenger.

3 kommentarer:

Dagis sa...

V40 var knall i kveld på Landfall-Skimten-Tverråsen. Med innsmelta basevoks under da selvsagt. Ikke et glipptak.

Tobbe sa...

Hadde spikerfeste med VR40 på turen igår, og det var svært gode forhold ved Tverråsen. Møtte vel 20-25 stk med hodelykt så det var imponerende mange spreke ute igår:)

Dagis sa...

Fremdeles bra med inversjon forresten. Klokka 2130 var det -5 på Tverken og -12 i byen.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk