torsdag 13. januar 2011

Fine forhold nord i marka

I dag er det kjørt nye spor i fra Breili, opp på Breiliflaka med forbindelse fra Svartdalsveien. Jeg vet ikek om det er forbindelse fra løypene fra Røine (Lier)

I tillegg så har Drammen kjørt fra Underlia til Tverken, og Nedre Eiker har kjørt på Årbogen.

Det er -10 grader, CH 6 glider og blå swix vil fungere fint, men det er lurt å bruke grunnvoks, siden det er litt grovere krystaller i snøen nå, etter mildværet.

2 kommentarer:

Tobbe sa...

En liten rapport fra torsdag kvelden. Spiralen var brukbart, litt oppkjørte spor, men opp mot Landfallhytta og videre opp mot Tverken var det trikkeskinner! Drømmeforhold!

Eneste som dro ned inntrykket var en skiløper med hund som ikke var i bånd. Holdt på å bli en skikkelig kollisjon, men den unge skiløperen kom seg unna i tide.

Håper de som har hund viser hensyn!!

Anonym sa...

Fredag 14
Kamstrupløypa var nykjørt, men Tverråsen, Storsteinsfjell og Skimtrunden var ikke nykjørt. Hva skjer a ? Det er jo Fredag ;-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk