søndag 1. januar 2012

Godt nyttår! Mye nye spor

Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle skiløpere et snørikt nyttår!

I dag har Lier kjørt Eggevollen-Eiksetra, og vil utover dagen kjøre til Svarthamna, opp til Skimten og rundene på Tverråsen og Storsteinsfjell. Drammen har kjørt opp til Skimten og skimtrunden, samt mesteparten av løypenettet på Spiralen og Hvalsdammen. Så i dag ligger mulighetene åpne.

I høyden, feks på Eiksetra, er det nå ca -1 grad, her vil det fungere bra med VR45, legg på et lag VR50 også (eller Rode multigrade), det virker som om tempen stiger. I lavereliggende områder bør en bruke nullsmurning (feks blanding av VR50/55). LF 8 glider bør fungere for alle.

God tur!

4 kommentarer:

Per Olav Horne sa...

Godt nytt til dere alle og spesielt til deg Gunnar. Bra blogg for oss som liker å ta en tur i marka.

Det ble en kort tur fra Landfalltjern og mot Tverken. Vanskalig å få feste, prøvde klister etterhvert. Men det ble aldri noe grep. Så da var det å snu før Tverken til hundens store fortivileelse. Han fikk heller en tur i Drammen hundepark.

Anonym sa...

vi gikk en kjapp runde fra eiksetra og runden rundt fra Solvang (og der man kommer ut igjen ved kneika opp til solvang, er ikke så kjent med navn i de trakter)og det var fine forhold, -1
grad(i følge bilen). Gleder meg til å få nye ski på tirsdag(madshus birken) og mange klikk innom her fremover.

Reidar s blogg sa...

Godt nytt år Gunnar

Tok en tur fra spiralen i går kveld. Vanskelig med feste, prøvde Power grip fra Rex på ett parr og klister på et annet, begge like dårlig. Dårlig med lys var det også, kun rundturen spiralen. Når kommer det mere lys?

Gunnar Schei sa...

vet dessverre ikke noe mer om lys på spiralen dere, beklager det.

takk for rapporter :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk