mandag 9. januar 2012

få nye spor - lett å smøre

I dag har jeg kun registrert at Modum har kjørt, til tross for snøvær. Her er det kjørt Kluftetangene til Sponevollen. Det er ca -4 grader nå, hvilket betyr at det er lurt å legge på VR40, med litt VR45 på toppen, særlig det siste laget i tråkket.

Ellers har jeg fått et veldig godt inntrykk av den finske smøringa Vauhti (-1..-6), som fungerte strålende i går kveld (det var litt kaldere da, men likevel). Rode multigrade vil også være fin nå, som den ofte er mellom -0,5 og -5, sånn cirka :-)

Det er også nykjørte spor på Konnerud skistadion og rundt Mifhytta.

god tur!

3 kommentarer:

Per Olav Horne sa...

Har akkurat bestilt meg en ny festesmøring, Skigo violett HF -2/-15. og pakke med tre Kuszmin siklinger fra www.skistart.com. Skal bli spennende å prøve.

http://www.teameilertsen.no/2011/02/skigo-violett-hf-og-lf-sesongens.html

Gunnar sa...

interessant om Skigo :-)

Tjuvtrener sa...

Noen som vet hvordan forholdene er mellom Konnerud og Mif-hytta som rundt Steglevann, Dalen, Sif-hytta

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk