fredag 13. januar 2012

stigende temperaturer igjen?

det er ganske varmt i dag, opp mot 2 og 3 plussgrader. Det er emdlt kaldere igjen fra i kveld og i natt, så sporene kan bli litt isete. Akkurat nå er det føre for VR60, men pga solpåvirkning og slikt kan sporene også bli gladerte, da vil klister med dekning være å foretrekke, feks sølvklister med VR60 oppå. Dette gjelder NÅ.

Når kvelden kommer og tempen synker holder det nok med nullsmøring, VR55 eller Rode Zero. Jeg gikk på Konnerud i går med VR55, det var +0,5 grader, og godt feste. Men ha et festevoks brent inn i bånn, evnt tynt, tynt med hardt klister.

I dag har Lier kjørt Eiksetra- Kanada, samt Eggevollen-Eiksetra og ned til Avdal. Drammen har kjørt løypenettet nedenfor Landfalltjern, dvs hele lysløypenettet. Nedre Eiker har kjørt fra Solbergvann til Marimyr. Modum har kjørt i området Engersetra, Nygårdshøgda, Dypingkollen, Sandungene.

9 kommentarer:

thkjeilen sa...

Vil det være mulig å gå hele Hauerntraseen i morgen 14.januar?

Anonym sa...

Tror det var en som skrev her for en uke sia at han hadde gått hele løypa.
Gjør et forsøk, og gi en rapport etterpå. :-)

ÆE

Anonym sa...

Hva skulle hindre deg i å gå hele Hauern-traseen i morgen?

thkjeilen sa...

Takk for tilbakemeldinger. Har sett på kartet og var usikker på om det var preparerte løypernhelt frem. Er ikke kjent der.

Anonym sa...

Ikke mye til tilbakemeldinger å takke for egentlig...

Lykke til med en fin tur. Tung i perioder opp til over siste kneika før bommen ved Vesle Nykjua, så herlig lett terreng og utfor ned mot Saga, gjennom skogen og inn i vanvittige motbakker (Dritabakkene, fordi hestene dreit av anstrengelsene).

Steingrim sa...

Flott om du legger ut en oppdatering etter turen. Har tenkt å prøve meg på søndag, og er heller ikke lommekjent. Er forøvrig hele traseen merket med "Hauern"?

Gunnar Schei sa...

hele traseen er merket med hauern. hele traseen er nå åpen etter at Tverråsruden ble kjørt tidligere i dag

Anonym sa...

Hva smører dere med hvis dere skal ut fra Eggevollen i morgen (lørdag14.)?

Anonym sa...

Får svare selv på smørespørsmålet: Gikk ut fra Eggevollen til Svarthamna i dag. Toko base som grunnvoks. Rode blå multigrade som mellomlag. Festelag Rode violet multigrade. Godt feste.
Fine og tørr spor, kom dere ut på ski!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk