tirsdag 24. januar 2012

ingen oppdatering tirsdag-torsdag

det vil ikke bli noen oppdatering på løype- og smøreforhold på bloggen tirsdag til torsdag denne uka. Jeg beklager dette. Det er heldigvis meldt stabilt vær tirsdag og onsdag.

Det hadde vært veldig fint om alle lesere kunne holde hverandre oppdaterte på smøreforhold via kommentarfeltene. Sjekk også skisporet.no for løypeoppdateringer, dette pleier å stemme bra.

God tur!

8 kommentarer:

Yngve sa...

Noe som vet om Kamstrupen kan være kjørt opp, selv om skisporet.no ikke viser det?
Var selv ute på søndag og da var ikke skisporet.no oppdatert. Ringte da til Tverken som bekreftet at det likevel var nye løyper forbi der. Ser Drammen har kjørt både i går og i dag, men i følge Skisporet.no er ikke kamstrup kjørt. Noen som vet?

Yngve sa...

Tok saken i egne hender :-) Chattet med Servicetorget i kommunen nå, og de opplyser at det pga. mannskapsmangel ikke har blitt kjørt i Kamstrup. MEN, det blir kjørt i morgen - i følge damen i andre enden.

Dagis sa...

Kamstrup: Ser ut som de i dag har kjørt deler av den. Fra Langemyr og ut til Eikerdelet. Men den første biten over Klemmehøgda har ikke vært kjørt på flere uker. Det er synd. Akkurat over der er det veldig fint.

Tjuvtrener sa...

Nykjørt rundt Sagdammen, litt løst. Ikke kjørt rundt Bremsa ifra Mif-hytta, men helt fint å gå siden det endel som har gått igjennom løypa nå på formiddagen. VR40 skulle sitte fint. Parkeringsautomaten på Olsrud er forøvrig åpnet igjen.

Yngve sa...

Dagis: Det er kun kjørt over Langemyr, og så opp til Tverken. Enig med deg. Klemmehøgda er fin å gå. Håper de kjører der i morgen. Burde være nok snæ der også nå.

Glenn Østerud sa...

Jeg gikk Landfalltjern-Skimten-Tverråsrunden i går kveld. Tverråsrunden trenger en ekstra runde med løypemaskinen før sporene blir like harde og fine som opp til Tverken.

Ellers er føre perfekt, VR40 ga spikerfeste i går. Ca -7 grader i går.

Anonym sa...

Løypa fra 800-metern og opp Gladbakk/Smiabekken til krysset ved Marivann er nå kjørt. Nedre del er ikke sporsatt, og noe rufsete såle. Ta det pent nedover.

Anonym sa...

Klemmehøgda er kjørt, men veldig mykt, dårlig feste for stavene.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk