lørdag 7. januar 2012

noe snø i natt, lite nye spor

det ha kommet noen cm nysnø, men det ser ikke ut til at det blir kjørt på nytt. Øvre Eiker hra kjørt fra Hokksund og opp til Øvervollen, og det er også kjørt på Konnerud skistadion.

Det er nå ca -2 oppe på Eiksetra, litt kladere på Skimten, og noe varmere i lavere områder. Jeg ville gått på Rode Multigrade i dag, som fungerer fra ca -0,5 og ned til -5 (i hvert fall). Vr45 er et godt alternativ. God tur!

3 kommentarer:

Dagis sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Dagis sa...

Gikk hele Hauern-traseen i dag. Nok snø store deler av løypa.

Snøforhold: På den "nye" runden bortom Marivann er det litt labert med snø. Sporene er ganske løse og en del bekkefar er åpne. På strekningen mellom Eikerdelet og der Kamstrupløypa krysser løypa fra turheisen til Tverken er det minst snø. Et par hundre meter vest for dette krysset har løypemaskinen kjørt seg fast og det er en del jord og grus i løypa. Kommer du vestfra må du passe på, men det har blitt hengt opp noen merker for å varsle dette.

Preparering: I dag var det ikke kjørt opp en meter av hele Hauern-traseen. Det var litt overraskende når det har snødd noen cm i løpet av natten og formiddagen. Fra Kanada og halvveis til Saga var vi de første og måtte brøyte løypa. Selvsagt tåler vi det og ser på det som ekstra trening. Og turen var fin den. VR40 fungerte greit hele veien.

Vi har blitt godt vant de siste årene med høy frekvens på prepareringen, og kanskje det er derfor jeg synes det er litt snodig at det ikke kjøres noen løyper en lørdag i januar når føret endelig har kommet. Men jeg klager ikke. For all del.

Anders sa...

Traff fint med multigrade i dag jeg også. Blir fantastisk om de får kjørt opp i natt!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk