mandag 23. januar 2012

Nye spor i Drammen

I dag er det ca -5 grader, og tidvist lett snøvær. Drammen har pr kl 14 kjørt det aller meste av løypenettet, unntatt Kamstrupen, uvisst hvorfor. Regner med at det blir kjørt seinere.

Nedre Eiker har kjørt på Årbogen. Lier kjørte det meste i går, inkl alt i Eikseterområdet. Lysløypa fra Eggevollen er kjørt på nytt i dag.

Tipsene fra skiløpere ute i skogen akkurat nå tyder på at det er VR40 som gir spikerfeste akkurat nå. Mykere smøring kan gi litt kladder.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Noen som veit hvorfor Drammen ikke kjører ut om Marimyr

Eirik sa...

Ryktene i skogen i går gikk på at det var en ny og ukjent sjåfør på tråkkemaskina som ikke ville kjøre der han ikke var kjent når alt var snødd igjen...

Geir sa...

Kamstrupen og løypa ved Goliaten var ikke kjørt kl 17 i dag . Fine forhold, men snøen er fremdeles løs

Glenn Østerud sa...

Kamstrupen forbi toppen av Aron må ha blitt kjørt før 19, det var nydelige trikkeskinner der ved de tider i kveld.

Ellers så stemmer smøretipset med VR40 veldig bra. 2 tynne lag under i kveld = spikerfeste.

Kjempeflotte spor fra Skimten til Tverken.

Anonym sa...

Var visst vikarer som kjørte i helga. Både Marimyr og Kamstrupen over Klemmehøgda bør kjøres opp. Det er viktige løyper.

Axel sa...

Vil bare si at man bør ha fokus på de vanvittige fine forholdene dere har på Dammen/Eiker/Lier-siden av marka vår. Er selv fra Modum og der kjøres det knapt en dag i uka.

Takker forøvrig for en praktisk og informativ blog

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk