fredag 30. desember 2011

nye spor i Lier og Nedre Eiker

Da ruller løypemaskinene igjen, Lier har kjørt lysløypa Eggevollen-Eiksetra. Her er det overraskende gode forhold, litt isete i bakken ned til Eggevollen, vær litt forsiktig der. Et par åpne bekker også, men veldig fint å gå på ski uansett.

Nedre Eiker har kjørt fra Solbergvann mot Marimyr i dag, jeg vet ikke kvaliteten på sporene eller hvor langt de kommer til å kjøre.

Det er realt klisterføre nå. Bruk et tynt lag isklister i bånn, som varmes inn og avkjøles, og et tynt lag universalklister oppå, feks Rode Multigrade klister, eller swix VM klister.

2 kommentarer:

Per Olav Horne sa...

Flott klisterføre. -2 grader. Smøreforslaget til Gunnar satt som ett skudd. Veldig bra løyper fra Solvang til Svarthavna.

Anonym sa...

Gode men harde forhold fra Eggevolden til Svarthavna i dag nyttårsaften. Klister med dekning må til.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk