søndag 29. januar 2012

blåswixføre på søndagsturen

-6 grader i dag flotte forhold for vanlig blå, VR 40 eller tilsvarende. I dag har Drammen kjørt nesten alle løypene sine, både nord for Landfall tj. og ned til Spiralen.

På Konnerud er Strømsåsen, skistadion, hallermoen og Sagdamrunden kjørt nå på morgenen.

Øvrige løyper i marka er stort sett kjørt de siste 2 dagene. Jeg håper riktignok at hele Hauern traseen kjøres flittig de enste dagene, slik at de partiene som er litt løse, særlig på Tverråsen, ved lelangen og til Marimyr, blir fastere og kan tåle over 1000 skiløpere om en uke. :-)

8 kommentarer:

Plankepetter sa...

Drammen har gjort jobben sin og kjørt nydelige løyper. Det samme kan ikke sies om Lier som tydeligvis ikke har kjørt på flere dager. Tverråsrunden var veldig lurvete i dag.

Gunnar Schei sa...

takk for kommentar! Jeg har også merket meg at Tverråsen var bedre i fjor når Drammen kjørte den. Jeg tror Lier prioriterer det øvrige løypenettet høyere, og det er jo forståelig.

Ærlige Erling sa...

I dag var jeg skikkelig glad, men ble litt skuffa.
Glad fordi jeg hadde ordnet det til med kone og barn sånn at jeg fikk tatt en prøvetur hele Hauern-traseen.
Skuffa fordi den berømte Lier-preppingen glimret med sitt fravær, totalt - helt fra Kanada til jeg bikka ned mot Tverken.
Veldig vinglete spor og veldig løst for stavene i en del av stakepartiene.
Gleden ble desto større av at Drammen har satt sesongens beste spor. Virkelig flott, også Marivannsrunden som ikke har det beste underlaget ennå. Veldig bra!

Blå Super satt bra i dag, med unntak av de nederste partiene der det var litt mildere enn jeg regnet med (2-4 minus). Litt trå snø så glien var ikke optimal...

ÆE

Gunnar Schei sa...

takk skal du ha!
ja Lier har een jobb å gjøre fram til neste helg

erikt sa...

Melder om at Lier fikk maskintrøbbel på fredag, og at det derfor ble kjørt med ATV i går morges, noe som forøvrig står på lier-ski.com. ATVen gir ikke like faste og fine spor som Lier er i særklasse best til å lage, og i tillegg til det lette snøværet fører nok til at det fort blir litt lurvete.

Ærlige Erling sa...

Takk erikt, lurte litt på om det kunne være noe maskinfeil, men det sto ikke så veldig konkret på lier-ski.com.
Må være litt av en atv de har...

Men som Gunnar sier, nå er de litt på etterskudd. Håper bare de får snurr på maskinen igjen.

ÆE

Hendrik sa...

Liers løypekjørere ønsker seg ny maskin, men kommunen har ikke penger til det nå:

http://lierposten.no/nyheter/lang-dags-ferd-mot-perfekte-loyper-1.6723957

Kanskje noen med mye penger til overs kan hjelpe kommunen?

Glenn Østerud sa...

Jeg er enig med Ærlige Erling i dag. Vi var 5 stk som gikk nesten hele Hauern i dag, veldig skuffa over sporene fra Kanada og til Tverken.

Laget en blogg om det under profilen min.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk