tirsdag 31. januar 2012

Noen nykjørte spor

Lier har i dag kjørt Tverråsrunden. Drammen har kjørt alle hovedløyper inn til Tverken. samt lysløypenettet. Nedre Eiker har kjørt på Årbogen. På Konnerudskauen har det blitt kjørt fra Heia og sørover inn mot Sande sin teig.

Det er -10 grader nå, ganske kaldt og trått. Bruk finslipte ski og CH4 glider, samt blå swix, som eventuelt blandes med grønt. Feste er lett nå, legg derfor på tynne lag. Og kle godt på dere ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Strålende spor fra Ulevann-Marivann og gnistrende føre. Blått sitter som et skudd og CH4 glir som bare det. Glimrende føre rett og slett. Så krysses fingre og tær for at Hauerntraseèn blir kjørt skikkelig, var ikke moro å gå den på søndag bortsett fra Drammenssiden som har gjort en strålende jobb! TAKK!! Og takk til Lier, bare synd maskinen ikke er helt i 100...

Anette sa...

Tok med 17 sporty Husbankmedarbeidere, noen drammensere, de fleste fra Oslo, fra Ulevann til Landfallhytta i ettermiddag. De var superfornøyd. Mange tok også en avstikker opp om runden rundt Tverråsen. Med innlagt drikkestasjon på Marivann ble det skamros til løypeprepping. Det er kjørt veldig bra rett og slett.

Gunnar Schei sa...

det er veldig hyggelig å høre! takk for kommentarer!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk