mandag 16. januar 2012

Smøretips mandag

De eneste nykjørte sporene i dag er på Konnerud skistadion. Men stort sett er det gode forhold i marka, mer at en del kommentarer har påpekt at det er litt bøss og greiner i nedkjøringene mot Landfalltjern, samt lite kjørt inne i Konnerudmarka. Men oppe i høyden, på Liersida og på Konnerud skistadion er det gode forhold. Det er meldt noen cm snø på onsdag, det vil hjelpe.

I dag er det fra ca -3 grader, noe kaldere enkelte plasser. Jeg ville lagt på Rode multigrade (den lilla varianten altså) i dag. For swix bør VR50 holde bra hele veien. husk at forhold kan variere, så det kan være lurt å ha med en litt mykere smøring i tilfelle.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gikk på Violet Multigrade i går kveld, men fikk det ikke til å sitte ordentlig selv om jeg smurte til det skrubba. Det var -3 ved Landfall og mildere i høyden, kombinert med delvis polerte spor så jeg burde nok ha lagt på en varmere på toppen men hadde ikke med...

ÆE

Gunnar Schei sa...

det var synd, litt inversjonstendenser nå, da blir det vanskelig å treffe skikkelig. lurt å ha med mykere smøring om mulig. Takk for tilbakemelding! :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk