torsdag 12. januar 2012

Fra varmt til kaldere

I dag har Modum kjørt litt på nytt, oppe på Breili og Sponevillen-Kluftetangene.

Det har vært varmegrader i dag, men nå er det rundt 0 grader. Nullsmøring vil være lurt, og snøen kan ha blitt ørlittegrann hard og omdannet. Ha derfor grunnvoks i bånn, som smeltes inn tynt. Deretter vanlig voks oppå. Rode Zero er nok bra nå, evnt Multigrade oppå i tråkket. Jeg vil gå på VR50 med VR55 på toppen i dag.

9 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Håkon sa...

Først nå er dagen omme. Tipper det er flere på ski etter 18 enn før 18 på ukedagene.

Anonym sa...

kom akkurat fra skitur nå! deilig føre og ingen i sporet! multigrade toppet med vr50 gjorde susen!

Yngve sa...

Kjære anonym: "Smart med smøretips når dagen er omme." Kan du ikke bare la være å lese denne bloggen, så slipper du å irritere deg over slike ting.
Bloggen og smøretipsene her er helt konge. Mange bra tips som har hjulpet meg og mange andre.

Haflan sa...

Den som klager over kvaliteten på frivillge tjenester som denne ypperlige blog'en står jo fritt til å starte en tilsvarende blog og forsøke å gjøre det bedre selv. Forøvrig er det drøyt å si at dagen er omme kl.18. Ta en tur ut, så vil du se at skogen er full av glade skientusiaster. Stå på Gunnar. Blog'en din er helse i hver bokstav.

Richard sa...

Sånn surmuling bruker vi ikke festesmøring på engang! Takk for suverene tips om turer og swix.

Anette sa...

Men jeg lurer litt på hvor dere har gått som hadde ypperlige forhold i går? Jeg slet meg opp til Tverken og rundt Tverråsen på isete, ruglete løyper ved 17-18-tiden. Skikkelig vemmelig. Flott blogg!

Kristine sa...

Anette, jeg gikk over Svarthavna og Vrangen. Der var det veldig gode forhold. Gikk runden 2 ganger. Men selv om det er målt 30 cm is på Vrangen såfølte jeg meg ikke veeeeldig trygg der. Hadde egentlig tenkt til å gå mot Glitre/Saga men der var det så dårlige forhold så jeg snudde.

Veldig bra blogg dette! Er ikke så avansert på smøring men smurte med VR50 og det funket kjempebra!

Anonym sa...

Jeg gikk på Konnerud stadion i går med VR 60. Det var supert. Harde fine løyper, god glid og spikerfeste...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk