tirsdag 14. januar 2014

Løypeoppdatering fra Drammen

Jeg har akkurat prata med Bjørn Ringstad i Drammen kommune og han har følgende oppdateringer til langrennsfolket:

1) Det pakkes nå en såle med scooter langs turveiene i Drammen. Foreløpig er det for lite snø til å kjøre med stor maskin, det fantes nesten ikke en såle før snøfallet. I tillegg så er snøen veldig lett, slik at det er lite igjen når en såle er pakket. Men når det kommer mer snø vil det bli kjørt med stor maskin i hele turveinettet. Det bør komme nærmere 50cm, er beskjeden.

2) Så over til dagens gladnyhet: Drammen kommune har i dag mottatt en splitter ny løypemaskin med fres som skal betjene løypenettet på sørsida/Konnerud i vinter. Dermed kan vi vente oss enda bedre løypekvalitet her i år. Det ser vi fram til!

Så mens snøen laver ned får vi smøre oss med tålmodighet og benytte løypenettet i Lier. Lier har bedre topografiske forutsetninger for skiføre og snø, det har vi sett hvert år, også i år hvor webkameraet på Tverken har vist bar bakke mens Eiksetra har hatt litt snø.

5 kommentarer:

Dagis sa...

Takk for info! God info!

Anonym sa...

Enig med Dagis!
Opplysningene du graver fram er topp, Gunnar!
Hilsen mjøndøling

Haflan sa...

Du gjør en topp jobb Gunnar! Helse i hvert ord.

Reidar sa...

Tiltredes! Supert med gode oppdateringer!

Gunnar Schei sa...

takk skal dere ha folkens, slike tilbakemeldinger gjør jo at det er gøy å holde på :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk