tirsdag 28. januar 2014

Drammen kjører flittig

I dag har Drammen kjørt løypenettet på nordsida av Landfalltjern, begge sider av Myrdammen, Skimtrunden og Kamstrupen. Nedre Eiker har kjørt på Årbogen.

Litt mer interesant smøremelding i dag. Jeg ville fremdeles brukt finslipte ski. Men nå som det er -3 grader ville jeg ha vurdert Rode Multigrade (violet) eller VR45. LF8 glider

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var -3 og yr innpå i skumringen i dag.

Gunnar Schei sa...

jeg fjernet noen kommentarer herfra fordi de ikke fulgte vanlig folkeskikk, men brukte språk og uttrykksformer som ikke er ønsket på denne bloggen. jeg vil ikke kommentere ytterligere da dette er et minimalt problem på denne bloggen. dette til info.

Anonym sa...

Ok. Synes selv jeg formulerte meg svært så saklig,og temaet er faktisk interessant, men greit nok, retningslinjene dine er til for å følges. Det var uansett skikkelig fint ute idag:-)

schmelck sa...

Noen ekstra lure smøretips om dagen? Prøvde meg på VR50 igår. Regn og -1 grad på sørsida. Det satt veldig dårlig.

IL ROS sa...

ER det trygt over Vrangen?

Kristine sa...

Jeg gikk over Vrangen forrige uke. Det var ikke kjørt med scoter der, bare tråkket spor. Jeg tenkte ikke på at det ikke kunne være trygt, men har jo sett I ettertid at ikke alle vannene er trygge.... Men som sagt, det gikk bra med meg :-)

Runar sa...

Krysset Vrangen den 19.01. Flere var i samme ærend, var tørt og greit over der da. Har vært kaldt siden så isen er antagelig fin.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk