onsdag 15. januar 2014

Kjørt på nytt i Lier - såle tråkket ved Ulevann

I dag har løypene fra Eggevollen via Eiksetra til Svarthamna blitt kjørt på nytt. Her er det jevnt over fine forhold, siden det lå en såle fra før. Merk at det er lite snø mellom Eiksetra og Solvang i det tette skogholtet.

I går ble det også kjørt litt på sørsida av byen: Lysløypenettet ved Mif-hytta er oppkjørt. Det jobbes også med forholdene på Konnerud skistadion. Onsdagsrennet i dag er dessverre avlyst, men det vil snart være veldig bra der oppe med kunstsnø i bånn og natursnø på toppen.

Blå swix er god som gull i dag, men ikke forvent superglid. Du må i hvert fall velge et skipar med en fin struktur. En hard glider vil også hjelpe (feks LF6)

Oppdatering: Nedre Eiker har kjørt fra P-plassen på Ulevann til Langevann og inn til Liers løypenett overfor Svarthamna. I tillegg inn til krysset hvor det i gamle dager gikk en løype fra Vrangla ned til Glitre (Bordvika). Jeg kjenneri kke forholdene her, men antar at det er på samme måte som i Drammen, det er laget en såle hvor det senere vil bli satt spor.

8 kommentarer:

IL ROS sa...

Ser ut som det kjøres i Nedre Eiker også, Finnemarka...?

IL ROS sa...

Løypa over fra Svarthamna mot Langevann trenger mer snø, mye stein. Så de har nok bare kjørt for å lage såle.

Torleif sa...

Noen som vet om det er mulig å finne alle løypene i finnemarka som .gpx et sted?

Kjekt å ha på telefon/gps når man går på ukjente plasser og det er mange løypekryss og løypevalg.

(Jeg tenker meg litt rundt-om i nedre eiker utpå vinteren, og ser at der er det veeeldig mange løyper på kryss og tvers :)

Anonym sa...

Er det kjørt spor i Mif-runden?
Hilsen Richard

Kristine sa...

Torleif, det er noen som har lagret ruter på Endomondo. Disse kan følges med mobiltelefon om du har app'en. Kan varmt anbefale den appen! Søk på ruter, Finnemarka. Ellers så er det jo å studere kartet på forhånd, skriv ut et skisporkart og ta det med deg for sikkerhetsskyld. Om du tracker turen med Endomondo for eksempel så vet du jo uansett hvor du er i forhold til utgangspunktet. Men det er dårlig dekning dypt inne i Finnemarka og vanskelig å få lastet ned kartet, så anbefaler deg å ha med et papirkart. God tur!

Anonym sa...

Garmin Connect - Garsjø - Løken - Marivann - Tverken - Skimten
http://connect.garmin.com/course/33038

Garmin Connect - Eggevollen - Svarthavna
http://connect.garmin.com/course/33028

Garmin Connect - Garsjø - Tverråsrunden
http://connect.garmin.com/course/435362

Harald sa...

Løypene over kan overføres til Garmin enhet :-)

Espen sa...

Du har to muligheter Torleif. Du kan laste ned Turkompisen på mobilen din(søk etter Turkompisen i Play/App store) og bruke den appen eller laste ned Frikart til GPS'en din.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk