tirsdag 7. januar 2014

Greie forhold på Martinsløkka

I går kom det drøyt 5 cm våt nysnø inne i skogen. Det var fine forhold i går kveld for universalklister. I dag er løypene kjørt på nytt, og smøreforholdene er de samme. Runden er på ca 1950 m, med variert terreng, så det er helt ok til trening.

Det er meldt kaldere vær og snø seinere i uka :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

For det første må jeg si tusen takk for en super blogg. Fulgte regelmessig med ifjor, og har begynt å følge med nå i år også.
Men, jeg er ikke kjent i området med Martinsløkka og prøver å finne ut hvor Martinsløkka helt konkret er - hvordan jeg kan komme dit med bil. Har prøvd å google på det, men finner ingen kart/ veibeskrivelse. Er det noen som kan hjelpe meg med det?

Jeg har en snart 6-åring som så veldig gjerne vil ut på ski. Hun vil komme igang med distansekortet for å greie gullmerket. Ifjor gikk hun til dobbelt-gull, så her er det masser av motivasjon. Men, er runden noe for en som snart blir 6, eller vil hun bare være i veien?

Anonym sa...

Gå inn på lier-ski.com og trykk på google kartet over Finnemarka helt til høyre. Da får du oversikt over alle løypene, samt parkering- og adkomstmuligheter.

Anonym sa...

Takk, da fant jeg det :-)

Anonym sa...

Det er helt fint for en på 6år på Martinsløkka, det er stort sett alltid barn i alle aldre der. Det kan være lurt å unngå tirsdag og torsdag kveld for da har Lier IL og Sjåstad/Vestre Lier treninger der og det kan være store ungdommer med stor fart i løypene.

Gunnar Schei sa...

for en superrask forklaring, så;
- kjør til Lierbyen
- følge Vestsideveien til Egge
- kjør forbi Egge opp en lang bakk, på sletta er det sklitet til Eiksetra
- Følg veien opp i skogen (husk bompenger på Eggevollen)
- martinsløkka er ved Garsjø, og parkering ved veien (de suer det når du er der)

Anonym sa...

Takk for nye oppdateringer. Fint at det passer for jenta vår. Det vil nok bli i helgen uansett, så da holder vi oss unna under treningene :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk