torsdag 30. januar 2014

Thorleif Haugs Minneløp: Målgang på Martinsløkka på søndag

Jeg har fått følgende melding fra Bjørn Ringstad i Drammen kommune:

HAUERN I MÅL PÅ MARTINSLØKKA
Dette får følger for trafikken på Eikseterveien søndag 2. februar da bortimot 1000 skiløpere skal fraktes ut med buss fra målområdet på Martinsløkka. Starten på det tradisjonelle turrennet starter i Kanada. Parkeringsplassen på Kanada og Eikseterveien blir berørt av dette arrangementet.
Parkeringsplassen på Kanada vil være stengt hele søndagen, og en må også påregne redusert kapasitet i dagene før grunnet rigging av plassen i forbindelse med rennet.
Eikseterveien vil være åpen for ordinær trafikk frem til ca kl 11.00 søndag 2. februar, etter dette tidspunkt vil trafikken inn og ut bli regulert og ventetid må påregnes. Parkeringsplassene på Eggevollen, Eiksetra og Solvang blir ikke avstengt, men p-plassen ved Martinsløkka blir forbeholdt arrangementet. Dette gjøres for å ivareta sikkerheten for alle trafikanter da det vil bli relativt mye busstransport på strekningen.
Brukere av marka oppfordres til å benytte andre parkeringer denne helgen. Hvis en vil benytte Drammensmarka så anbefales Årkvisla, Spiralen og Landfalltjern.

Jeg har, i motsetning til tidligere år, ikke reklamert tungt for Hauern på bloggen i år. Dette har sammenheng med at det lenge var usikkert om arrangementet gikk av stabelen pga snømangel. Nå vet vi at Minneløpet blir arrangert i en reservetrase, men at marsjene er utsatt.

Jeg vil ønske alle påmeldte en god tur i en fin trase :)

2 kommentarer:

Anders sa...

Betyr dette at smøretipsene jeg har belaget med på fior søndagens hauern ikke kommer!?! Krise.

Hilsen ivrig leser.

Gunnar Schei sa...

smøretips kommer... :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk