onsdag 29. januar 2014

Store deler av løypenettet er åpent

I dag er det en liten reduksjon i mengden snø som faller ned, og det har blitt kjørt i hele marka. Drammen har kjørt fra Sparavollen via tjernet til Tverken, Kamstrupen og Skimtrunden. Nedre Eiker har kjørt Årbogen samt fra Solbergvann via Marivann til Aron og Solbergelva.

På sørsida er det kjørt på skistadion, Sagdamrunden, Mifhytta og i Strømsåsen.

Lier preppa det meste i går. Fra Kanada er det kun preppa klassisk som en forberedelse til Thorleif Haugs Minneløp. Dette går på søndag. Kommer med mer info om dette senere.

Det er nå ca -5 grader igjen, noe kaldere enn i går. Dette betyr at blå extra, VR40 eller evnt VR45 vil fungere fint. LF8 glider.

3 kommentarer:

IL ROS sa...

Vært i kontakt med Lier kommune, de svarer følgende ang. Vrangen "Vi skal prøve å kjøre opp på vanna før helga. Vi er usikre på hvor trygg isen er, men det skal sjekkes på fredag"

Glenn Østerud sa...

Tverråsrunden var tydeligvis ikke kjørt i dag/kveld? Veldig gjenblåste spor litt sent i kveld.

Ellers satt det topp med VR45.

Anonym sa...

Tverråsrunden kan nok ha blitt kjørt på onsdag, tenker jeg. Vind og snø visker fort ut, og i går kveld var det begge deler.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk