onsdag 22. januar 2014

Fine forhold mange plasser

Det ble kjørt en rekke spor i går, Spiralen-Landfalltjern-Tverken-Skimtrunden, samt Hvalsdammen-Tverken. I tillegg kjørte Nedre Eiker fra Ulevann via Kamstrupen ned til Aron. Jeg er litt usikker på forholdene i Kamstrupen fordi det er ting som tyder på at det har vært brøyta der ifm tømmertransport.

Øvre Eiker kjører i skrivende stund Svarttjernsveien, muligens helt opp mot Snaukollen. Det er relativt kaldt, -9 grader, men bkå swix vil fremdeles fungere bra. Bruk finslipte ski og LF6 glider.

Takk til Konnerud IL for et flott barneskirenn i kveld. Veldig fine forhold på stadion.Og takk til Ørjan Thune for ferske bilder. Det er noe eget med bilder av sol og snø i januar :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Burde vel spotta det, men hvor er bildet i fra ?

Gunnar Schei sa...

det er jo Ørjan som har tatt bildet, så jeg er ikke 100% sikker, men det ser ut til å være fra den første litt lengre motbakken på Skimtrunden, på vei mot Skimten. Men jeg er ikke bombesikker :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk