mandag 27. januar 2014

Kamstrupen er åpen!

De fleste har sikkert fått det med seg på skisporet.no, men nå er Kamstrupen åpen, den ble kjørt tidligere i dag. Jeg ville fremdeles vært forsktig med å ta med godskia opp der, men nå er forbindelsen i hvert fall åpen til Eikers løyper.

Det snør ganske tett om dagen, så hvis man skal ha seg en skikkelig skitur lønner det seg å følge godt med på de sist oppkjørte sporene. Men uansett hvor man går vil dere oppleve at det er litt løst, og gliden er ikke fantastisk.

Lier kjørte i dag alt av løyper i Eikseteromrpdet, samt rundene på Tverråsen og Storsteinsfjell. Drammen kjørte Kamstrupen og lysløypenettet. Nedre Eiker har kjørt Årbogen.

2 kommentarer:

IL ROS sa...

Bra med vind og snø i lufta i høyden, Tverråsen og Storsteinsfjell snødde og blåste igjen. På Skimtrunden var det mye nysnø, gikk ikke der. Lier preparerte Storsteinsfjell mens jeg var på vei rundt Tverråsen, men det var allerede føyket igjen.

Haflan sa...

Skisporet.no er ikke oppdatert for Drammenssiden av Finnemarka. Det er meldt at det er 19-21 timer siden løypene opp mot Tverken/Skimten Kamstrup er kjørt, men de er nykjørt rundt kl.12 i dag

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk