mandag 20. januar 2014

Drammen, Lier og Modum har ferske løyper

I dag har Modum kjørt løypenettet på Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingen-Sandungen. Drammen har kjørt på Spiralen og opp til Landfalltjern. Lier kjørte alt i Eikseterområdet, inklusive Tverråsen og Storsteinsfjell.

Det er fremdeles kaldt klassisk vintervære med -6 grader og blåswixføre.

8 kommentarer:

IL ROS sa...

Dritarbakkene, Tverråsen, Skimtrunden og Storsteinsfjell er IKKE kjørt opp i dag :) Skimtrunden var mest humpete. Kommer ikke til å gå mer her før det kommer mer snø. Var for såvidt nok snø, men løst slik at stavene ikke fikk noe tak.

Glenn Østerud sa...

Jeg gikk Skimtrunden på søndag ettermiddag. Veldig løst. Er det blitt noe bedre nå?

Tenkte jeg skulle ut i kveld, samme runde.

IL ROS sa...

Storsteinsfjell var mest humpete....skulle det stå.

Anonym sa...

Helt kurante forhold i dag tidlig. Ikke preppa siden lørdag nord for landfall. Antar at de kanskje venter litt med å kjøre for å få snøen til å "sette" seg litt.

Reidar sa...

Noen råd om hvor man bør fortsette hvis man vil gå lengre enn Nykjua? (Før man snur og kjører tilbake igjen.) Og må man fortsatt bære ski fra parkering ved Kanada?

Kristine sa...

Noen som har gått til Langevann fra Svarthamna og videre rundt Vrangla? Og tilbake via Ulevann?

Jeg så de skulle preppe Skimten og Tverråsen i dag. Mulig jeg går der om det er greit der :-) Har iallefall lyst på en tur på MINST 15 km.

Håkon sa...

Skimtrunden var helt grei sent i går kveld. Storsteinsfjell så det ut som var kjørt såle, ikke satt spor (gikk den ikke). I all hovedsak nok snø, men må gjerne komme mer.

Anders Kvammen sa...

Er det noen grunn til at løypene på Liersiden/Eiksetra ikke oppdateres på skisporet.no? Ser ut som løypene på Drammenssida blir oppdatert umiddelbart...

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk