fredag 10. januar 2014

milevis med nye spor

I dag har Lier kjørt spor både opp til Svarthamna og fra Saga via Nykjua og ned til Kanada. Her er det ganske OK forhold, selv om det er noe grus her og der.

Jeg har ikke vært ute nå, så jeg vet ikke helt hvilke smøreforhold som råder der, men tipset er tynt tynt med grunnklister med voks oppå. Her vil jeg gjerne ha kommentarer.

På Martinsløkka er det fremdeles universalklister.

1 kommentar:

Dagis sa...

Var på tur på Martinsløkka og opp til Svarthavna i dag. På kunstsnøen på Martinsløkka er det helt greit, litt kornete og isete her og der. På Garsjø er det ikke nok snø til å sette spor, men det funker å stake på isen (med 1 cm nysnø i dag) over fra Martinsløkka og til der hvor veien bort til Svarthavna begynner. Isen holder, ihvertfall den traseen jeg tok i dag. Når du kommer over, og inn på veien, tar du til høyre og holder denne et par hundre meter før sporene begynner. Derfra er det overraskende bra, noe bedre enn på Martinsløkka, og mye færre folk. Litt isete og tynt noen steder, men ingen grus såvidt jeg kunne se. Gikk på isklister med universalklister over. Funka som fy.

PS: I morgen søndag er det Drammensrennet/Årbogenrennet på Martinsløkka og 400 startende barn. Skal du inn til Svarthavna ville jeg valgt en annen dag, eventuelt kjørt inn til Solvang og spasert på beina ned til veien til Svarthavna. Ca. 500m.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk