torsdag 16. januar 2014

Kjørt til Svarthamna i dag

Da er det kjørt på nytt mellom Eggevollen og Svarthamna. Her er det fine forhold, men tidvis litt løst i sporet pga snøfallet. Men dette setter seg ganske raskt.

I går var jeg ute med hodelykt fra Eggevollen inn til Svarthamna og møtte ganske mange andre. Det var flotte forhold for å få langet litt skikkelig ut i sammenhengende motbakke - det anbefales!

Det er nå ca -5 grader og fallende nysnø. Ikke noe hokus pokus - vanlig blå swix fungerer godt på dette føret, VR40 likeså. Erfaringene fra de siste dagene er at det lønner seg å ha ski med en fin slip, samt at man ikke legger på for tjukt med smøring. Jeg brukte selv 3 tynne lag og litt ekstra i tråkket, og det fungerte bra. Opplevde også at gliden ikke var særlig påvirket av smøringslaget.

2 kommentarer:

Jo sa...

Noen som vet hvordan føret på Konnerud skistadion er? Valget står mellom Martinsløkka/Svarthamna eller skistadion.

Torleif sa...

Ser ut som Drammen er igang og kjører nå, både i finnemarka og ved sif-hytta (Har de flyttet gps-utstyr over til den nye maskinen, eller er det den gamle som går?).

I tillegg kjører konnerud på skistadion. Her var det veldig løst når jeg gikk i går kveld, men tror de kan få til bra forhold i løpet av helga.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk