torsdag 30. januar 2014

Alt må kjøres på nytt

Da var det igjen kommet drøyt 10 cm snø, og alle spor må kjøres opp igjen for at forholdene skal være gode. Løypemaskinene ruller:

Drammen har kjørt fra Sparavollen til Landfalltjern, Tverken og Skimtrunden samt Kamstrupen med retur over Marimyr og Goliaten.
Modum kjører fra Sponevollen til Hovlandsfjell.
Lier varsler at de skal preparere fra Eiksetra til saga og videre løypenettet ned til Kanada, og øvrige løyper som inngår i dette årets versjon av Hauern.

Det er -7 grader. Blå swix og LF6 fungerer bra.

3 kommentarer:

Tjuvtrener sa...

Litt tidlig, men med dagens værmelding på Eiksetra 1 til 2 plussgrader og regn under Hauern kan det jo bli en utfordring.

Anonym sa...

Dekningen på GPS/GSM for Skisporet har aldri vært komplett for Finnemarka, men i år virker det som Lier omtrent ikke er med i det hele tatt. Litt synd. Håper det bedrer seg. De er gode på info gjennom lier-ski.com men det hadde vært praktisk å kunne se hva som faktisk er kjørt og når.

Per Olav Horne sa...

Etter epost i fjor til Lier kommune skulle de bruke skisporet. Men i år igjen ser skisporet for Lier sin del grå ut. Ikke alle som vet om den andre siden. Så jeg har sendt spørsmål på nytt om hva Lier vil gjøre med Skisporet. Vil de ikke bruke den bør Lier sitt nett tas bort da dette er dårlig reklame. Men for oss lokalkjente vet vi at det kjøres.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk