fredag 17. januar 2014

mye snø - men løse spor

det kommer hele tida my snø, og sporene snør fort igjen, i tillegg til at nykjørte spor er ganske løse. I dag har det blitt kjørt i Lier, Eggevollen-Eiksetra-Løken-Svarthamna. Det skal være nok snø overalt bortsett fra skogpartiet mellom Eiksetra og Solvang. Kanada-løypene kjøres i morra.

Drammen har også kjørt i dag, men det er usikkert om det er satt spor eller om det kun er tråkket en såle. Det er kjørt på Spiralen (de fleste veiene), ved Hvalsdammen samt opp til Tverken på begge sider av Myrdammen.

Modum har kjørt Engersetra-Nygårdshøgda-Dypingkollen

3 kommentarer:

Dagis sa...

Det er visst sporsatt fra Spiralen til Tverken i løypene som går på gode skogsveier. De som går mer naturell, slik som Kamstrup er ikke sporsatt. Det er pakka til Skimten, muligens settes det spor opp der i morgen tidlig,

Kristine sa...

Hvordan er det å kjøre opp til Eggevollen i dag med 2 hjulstrekk uten pigger?

Noen som vet? Må ut en tur i kveld!

Anette sa...

Overraskende bra fra Neperudjordet og nedre del av lysløypa ved Årkvisla, Kudalen og Stibolten. Håpløst å komme opp til Landfalltjern uten pigg.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk