fredag 24. januar 2014

Gode forhold og nykjørte spor

Drammen har kjørt løypenettet på Spiralen, samt opp til Skimten og Skimtrunden via Tverken. Lier har kjørt i Eikseterområdet (Eggevollen-Svarthamna), samt fra Eiksetra til Kanada via Nykjua og Fallet. Det rapporteres om fine forhold.

Modum har kjørt det flotte løypenettet i området Engersetre-Nygårdshøgda-Dypingen.

På Sørsida er de i gang med Sagdamrunden fra Olsrud/Dalen via Sif-hytta. Det er også kjørt mellom Skistadion og Steglevann, samt Strømsåsen og Hellermoen.

Fremdeles kaldt, blå swix (tynt) og LF6 vil fungere bra på finslipte ski - slik det har vært en stund nå (nesten litt kjedelig å legge ut smøretips når det er så enkelt.. ;-) )

Takk igjen til Ørjan for flott bilde. Regner med at alle ser hvor dette er, selv om det forrige bildet var litt vanskeligere

5 kommentarer:

stian sa...

Gleder meg til å komme meg hjem og ut i dag.

Unknown sa...

Hei.

takk for oppdateringer!:)

Vet du om Katthusdalen vil bli kjørt/preppet i år? eller er det fortsatt kaos oppi der etter "Frida"?

Anonym sa...

Hei,
Ørjan! Går det an å legge ut ett litt mer høy-oppløselig bilde som jeg kan ha på PC'en på kontoret??

skihilsen fra
Atle

Martin Ø sa...

Hei! Veldig fint at du skriver hvor det kjøres løyper! Derimot tror jeg mange (i hvert fall jeg) er interessert i å vite hvordan forholdene er der hvor det begynner å bli løyper.. f.eks. er kampstupløypa kjørt? (Har vegret meg for å gå opp der og ende med bomtur og har derfor gått andre løyper) Hvis man går inn på skisporet vil man så se at det trolig ikke finnes noen kjørt løype mellom "Skimten-Tverken området" og "Ulevann-Kamstrup området"... og her er det mange som går. Derimot skal jeg ut å finne ut hvordan forholdene faktisk er på kampstrupen i dag så skal dere alle få en oppdatering! (Fra skisenteret og opp)

Martin Ø sa...

Yes, da har jeg vært oppe i Kampstrupen. Ikke kjørt. Derimot bør det kjøres der snart... kan forstå at det ikke er kjørt ned til skisenteret. Burde være mulig å kjøre deler av løypenettet- eller er det for sært å spørre om? eee.. viktigste er å være ute kanskje :-)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk