onsdag 11. januar 2012

nye spor og skiftende føre

Lier har i dag kjørt opp Kanada til Eiksetra, så første halvdel av Hauern traseen er åpen for alle som skal ta seg en treningstur i turrenntraseen. Øvre Eiker har kjørt sine løyper opp til Snaukollen og løypenettet sør for dette punktet ned til Hokksund.

I går kjørte Drammen i Strømsåsen - dette området er en perle for de som liker mer gammeldagse skiløyper. Det ble også kjørt på stadion og over Hallermoen. I dag er Bremsa rundt kjørt opp og lysløypene ved mifhytta

Det er nå litt vekslende temperatur, rundt 0 grader, og synkende. Jeg ville i kveld gått for nullsmøring, feks VR50, muligens med VR55 på toppen. VR50 på toppen om tempen synker. Rode zero er også et godt alternativ, dekk i så fall med Multigrade om tempen synker.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Prøver med VR 50

Anonym sa...

I går kveld (Tirsdag) var det unormalt mange med hodelykt i området Tverken/Skimten. Noen som vet om det var noe spesielt, eller har det bare blitt mer populært?

ÆE

Tjuvtrener sa...

Tja, kan jo være at vi nærmer oss diverse renn og forholdene i nærmiljøløypene er av ymse kvalitet samtidig som det blir mørkt klokka 1630. Jobber man da til kl. 1600 så er det jo en fin mulighet til å benytte seg av ei hodelykt som man nå får til brøkdel av prisen man gjorde tidligere. Tipper en eller flere av disse momentene har en medvirkende årsak.

Jakob sa...

Langrennsgruppa har treninger der tirsdager og torsdager.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk