lørdag 14. januar 2012

..dette er om ski og skiføre - ikke LinGvi$tikk..

de som er mer interessert i lingvistikk enn i ski, skiføre og skiglede anbefaler jeg å ta en kikk på andre typer blogger. så kan dere kommentere der om mangelen på smøretips og informasjon om skispor, og så får vi se om det blir bedre mottatt der.. har drevet denne bloggen siden 2008, men i år er første gangen det kommer inn negative og surmagede innlegg, disse vil heretter bli fjernet uten ytterligere kommentarer.

forøvrig er det kaldt i skogen nå - blåswixføre, men det er meldt varmere i morgen, så det kan være at man må finne fram VR60. Vi får se, jeg kommer neppe med noen oppdatering før kl 11 søndag formiddag. God tur alle sammen!

12 kommentarer:

Sam P sa...

jeg må bare si at jeg setter overmåte stor pris på din blogg. vi er noen middeladrende menn fra fredrikstad som så ofte vi kan legger turen til den fenomenale marka dere har. i dag gikk fra landfalltjern-ulevann-vrangla-solvang-storsteinfjell-tverken-landfalltjern. vi brukte vr60 og hadde supre ski, gikk i supre løyper, hadde super utsikt og var svært fornøyd med dagen. vi kommer igjen mvh. sam pedersen, engelsviken

Anonym sa...

Har bare en ting å si; dette er en kongeblogg! Ingen over ingen ved siden av! Takk!

Olav Hagen sa...

Fint at du stopper disse tullkommentarene. Sitter for øyeblikket på Gran Canaria og leser om skiføret i Drammensmarka. Min kone er opprørt over tåpelige kommentarer til din utmerkede blogg.
I mellomtiden får vi satse på litt barmarkstrening til vi er tilbake i sporet. Håper vår venn Anonym får utløp for sine behov på andre blogger heretter.

Tom Atle Bordevik sa...

Støtter deg 100% og trodde nesten ikke mine egne øyne når jeg så kommentaren du henviser til. Jeg tror jeg har veldig mange med meg når jeg uttrykker min takknemlighet for smøretips og føreoppdateringer her fra denne bloggen. Er regelmessig bruker av denne siden. Keep up the good work!

Anonym sa...

Stå på! Jeg sjekker bloggen din minst en gang om dagen. Tusen takk

Anonym sa...

Bloggen din er superbra! Bruker den mye - så fortsett! mvh

Per Olav Horne sa...

Keep on going!! Denne bloggen er knallbra. Og ikke minst alle kommentarer fra de som har vært på tur. Får stadig tips om nye runder og steder i marka.

Anonym sa...

Stå på videre!

Dagis sa...

Fortsett som du alltid har gjort Gunnar. At bloggen får mange brukere betyr for det meste at det blir mer god informasjon fra flere og det er positivt. Dessverre øker også sjansen for at en og annen nisse gulper opp noe fra sitt indre, men det ser ut som du har en god plan for å unngå det.

Rune L sa...

Stå på Gunnar, innom bloggen daglig, prima oppdateringer og gode tips, keep it up

Vidar H. sa...

Denne bloggen fortjener kun skryt, ros og applaus. Dette er et fantastisk tiltak du gjør på fritiden din, og du skal ikke bry deg om surmagede kritikere som sitter hjemme på ræva i sofaen og "gulper".
For meg er det fantastisk givende lesing både før jeg skal på tur og som inspirasjon til nye turer i den flotte marka vår!

Glenn Østerud sa...

Denne bloggen er knallbra. Jeg har ikke lest kommentaren, men kan ikke fatte at noen kan rakke ned på dette.

Jeg sjekker normalt alltid bloggen før skitur, glemte det i dag, og endte med litt dårlige ski etter Tverken fordi jeg smurte litt for mykt. Hadde jeg sjekket bloggen sto det jo VR55 der... Og jeg som la litt for mye VT60 i tråkket på Tverken.

Stå på Gunnar, jeg gleder meg hver høst når du begynner å skrive på bloggen igjen!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk