fredag 4. januar 2013

nye spor og vekslende forhold

Drammen har i dag kjørt nye spor fra Sparavollen til Tverken og tilbake via Hvalsdammen. Skimtrunden er ikke kjørt i dag. luer kjører løypene i Eikseterområdet, men vurderer hvor det ellers skal kjøres fordi det er tørt noen plasser og vått andre plasser.

Modum har kjørt oppe på Engersetra, Nygårdshøgda, Dypingkollen

Det varierer enormt med temp og forhold og det har blåst mye kvist og rask i sporene. Fra -2 til +2 grader og kanskje er vr60 det beste valget, men der hvor det ikke er kjørt på nytt kan sporene være glaserte

4 kommentarer:

Dagis sa...

Gikk på universalklister fra Landfalltjern til Ulevann over Klemmehøgda-Kamstrup i ettermiddag. MYE bøss men godt feste med ovennevnte smørning ispedd bøss. En stein og en rot stakk opp her og der.

Dagis sa...

Noen som har gått mellom Kanada og Eiksetra i dag? Veldig interessert i å høre om føreforhold.

HW sa...

Lørdag FYI:
Gått t/r underlia-nykjua på universalklister (rode multigrade klister). Veldig bra. Strålende sporsetting mtp siste dagers mildvær og vind.

Dagis sa...

HW: Nesten rart vi ikke møtte deg. Gikk fra Kanada klokka 09 og hele Hauernløypa fram til Landfalltjern. Enig i at sporene var knallbra forholdene tatt i betraktning. Gikk på Swix universalklister oppå et tynt lag KR20. Fungerte bra, men noen glipptak mot slutten.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk