lørdag 12. januar 2013

Ingen oppdateringer før mandag

Det er fint om dere benytter kommentarfeltet til å oppdatere hverandre. Men 99% av løypenettet er oppkjørt og forholdene er stabile

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gikk i lysløypa Aron-Solbergelva torsdagskvelden. Sånn passe bra spor, mye bedre nærmere Solbergelva. Hadde blått klister i bunn og universalklister oppå som virket bra inntil jeg begynte å ploge i nedoverbakkene og slet vekk noe klister. Grønt klister i bunn hadde nok vært enda bedre. Er det vanlig at de slår av lyset i lysløypa i Nedre Eiker kl. 21 ? Siste runden min ble i mørke !
Hilsen Erling

Anonym sa...

Gikk 2t fra landfalltjern i morges med grønn toko grunnklister under og swix blått klister oppå. Stått ute på terrassen i natt. Det satt bra uten å ise både i drammen og liers (kjørt i dag) løypenett.

Anonym sa...

Til Erling Anonym:
Kjøp deg ei god hodelykt. Magic Shine har billige og gode lykter. Fint at lysa går av kl. 21.00 for det er fanken ikke mange ute i skauen da! Får være måte på ressursbruk!
Mvh Plassbakkallen

Anonym sa...

Fra Kanada til Saga og til Fallet i dag, sola varmet langs Sneisene! Spray grunnklister med universalklister (blanding Swix/Rode), dekket med voks VR 40, bra ski!

Anonym sa...

Grunnklister med brent inn isklister dekket med blå tørrvoks satt bra fra Kanada. Stort sett bra forhold

Glenn Østerud sa...

Jeg har lagt KB20 grunnklisterspray nå, og lar skia stå til herding ute i natt. Skulle vel holde med f.eks VR40 eller lign på toppen?

Tom Christian sa...

Hei!
Vi har gått Hauern-løypa i dag. Sprayet på grunnklister og varmet inn isklister med varmepistol i går kveld, og lot så skia stå ute i natt. Smørte inn blå Rex på morgenen i dag (tilsvarende vr40). Jeg hadde gode ski hele turen, men det var litt slitt på slutten. Det var dessverre mye is i bakkene, men vi får håpe på noe nysnø snart.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk