lørdag 19. januar 2013

Kort lørdagsoppdatering

så godt som alt ble kjørt opp i går, og det er flotte forhold de aller fleste steder, både i Finnemarka og på Konnerud. Men pass fremdeles på i bratte utforkjøringer. For ordens skyld: Hauern-traseen er oppkjørt, og det er fine forhold!

Det er svært kaldt i dag, ned mot -20 grader, så ikke vær gal som gårdsgutta i Lier, legg langturen til en annen dag, og kle dere godt, viktig å beskytte ansiktet.

Smøretipset står i forrige innlegg og gjelder så lenge det er kaldere enn -12.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Er det noen som vet status på løypene fra Canada til Eiksetra (traseen til Haugern)? På Skisporet.no har de tilsynelatende sluttet å oppdatere løypekjøringen til Lier kommune av en eller annen grunn.

Gunnar Schei sa...

Hauern traseen er kjørt, hele traseen. Fine forhold.

Anonym sa...

Tips; ring løypetelefonen. Hilsen Nils

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk