tirsdag 15. januar 2013

Litt nysnø og nye løyper

Det har kommet en drøy cm nysnø i natt på Liersiden, noe mer i Drammen. Det er kaldt, ca -12.

Lier kjører ikke sine spor på nytt i dag, dette behøves strengt tatt ikke. Samtidig vil smøringstipset endres, klister rett på kald nysnø fungerer veldig dårlig. Her vil grunnvoks i bånn, som smeltes inn med strykejern, med blå swix oppå, være dagens tips.

På Konnerud er det så langt i dag kjørt på skistadion. Nedre Eiker har kjørt løypene på Årbogen.

I Drammen kjøres nå nye spor, og i skrivende stund er det kjørt til Tverken, Skimtrunden og Kamstrupen. Det er også kjørt fra Landfalltjern og ned til Spiralen. Her vil ny og gammel snø blandes, men jeg antar at smøretipset over vil holde også her.

Jeg kommer meg ikke ut i Finnemarka i dag, så kommentarer på smøretipset mottas med takk

5 kommentarer:

Magnus G sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Magnus G sa...

Jeg gikk noen runder på stadion på Konnerud i dag. Brukte ditt smøretips med å smelte inn grunnvoks i bunn og legge blått oppå. Dette ga meget godt feste og upåklagelig glid. Tror det må være drømmeforhold på andre siden hvis de kjører opp der nå :)

Glenn Østerud sa...

Rett og slett knallbra fra Aron og innover i kveld. Nykjørte spor. Smurte med grunnvoks i bunn, 3 lag VR40 og 1 lag blå extra i tråkket. Hadde spikerfeste og gode ski hele veien rundt i kveld. Ikke så isete lenger heller.

Gunnar Schei sa...

Takk for bra oppdateringer, godt å høre at føret hat bedret seg :)

Bjørn Olav sa...

Flotte forhold fra Landfalltjern via Sauesetra til Skimten. Litt tråere rundt Tverråsen siden Lier ikke hadde kjørt. Flott til Marimyr, minus 15 på termometert. Kampstrupen var strøken. Innsmelta grunnvalla i bånn, to lag vr30 og ett lag vr40. Gode ski.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk