mandag 21. januar 2013

Kort mandagsoppdatering

Noen få nye løyper i dag: Drammen kjørte hovedløypene på Spiralen, opp til Tverken, Kamstrupen og Skimtrunden. Nedre Eiker kjørte på Årbogen.

Jeg gikk en tur i ettermiddag og hadde veldig godt feste med vnalig blå swix, samt god gli med LF 7 glider. Men tempen synker raskt, og i morgen er vi nok tilbake til tipset fra fredag, for kalde forhold.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du definere hvor Kamstrupen går? jeg gikk til Marivann Og tok av ved Dbk krysset fra Landfalltjern. Tilbake via Tverken. Hva kaller dere denne runden? Startet kl 1230. Da var det ikke kjørt. Ble det kjørt etter dette?

Åssiden sa...

Hvor blir det av Nedre Eiker i 800metern? Har ikke tittet der selv, men iflg skisporet er det ikke kjørt der på en stund, er det for lite snø til at det kan kjøres?

Daniel Lillegård sa...

Jeg gikk på Kuzminski og blått VR40 i kveld, men det ble litt i grenseland med ni kuldegrader på Landfalltjern og synkende temeratur.

Anonym sa...

Jeg synes det var litt glatt med VR40 i går (på Spiralen). Kan virke som snøen er blitt noe omdannet. Er vi tilbake til tynt lag isklister med dekning? Har planer om å gå Natthauern-løypa i kveld og er veldig mottaglig for smøretips.

Per Olav Horne sa...

Hvorfor stemmer ikke skisporet.no i Lier? Vel å bra at Lier fortsatt bruker løypetelefonen (Drammen burde også ta i bruk den igjen). Men nå i 2013 bør vi kreve at Finnemarkas løyper er oppdatert med de som er med på ordningen.

Kaptein Knutsen sa...

Kamstrupløypa starter vel i krysset etter Myrstua, altså ved "knekken" i løypa etter bakkene opp fra Landfalltjern, og går over Klemmehøgda mot Langemyr, bak Gamledammen, videre til krysset ved Marimyr, og kalles kanskje Kamstrupen helt til Ulevann?

Løypa fra Marivann/Stormyr/"Termometerkrysset" tilbake forbi Goliaten til Tverken er relativt ny og kalles blant annet "Goliaten-runden".

Når det gjelder 800-metern så tråkkes den i filler daglig av turgåere, bikkjer, skoleunger og skogsmaskiner, så jeg tipper at Nedre Eiker ikke gidder å preppe den særlig ofte. Den burde ikke kreve mye snø, da det er jevnt fint grusdekke stort sett hele veien.

Gunnar Schei sa...

Kamstrupen starter egentlig ved Myrdammen, går til Langemyr (ikke fra dbk), opp til Marimyr, forbi Marivann, på oversiden av mellomdammen og opp til Solbergvann.

Jeg vet ikke om runden fra Tverken via Goliaten til Marimyr har noe navn, den løypa er bare noen år gammel

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk