tirsdag 8. januar 2013

Noen oppfriskninger av løypenettet i dag

I dag kjørte Drammen hele hovedløypenettet om igjen, både på Spiralen, opp til Tverken, Kamstrupen og Skimtrunden. Lier kjørte om igjen fra Eggevollen til Svarthamna via Eiksetra. Det er også fine forhold i løypenettet fra Kanada til Saga.

Det er også kjørt i Strømsåsen, Hellermoen, Sagdamrunden og fra Steglevann og ned til skistadion

Det er fremdeles grovkorna i snø i marka, og klisterføre. Universalklister fungerer bra, jeg anbefaler Rode multigrade klister.

Det kommer muligens litt snø i natt, så forholdene kan endre seg, men utover dette så ser det veldig stabilt ut på langtidsvarselet.

2 kommentarer:

Ordenspolitiet sa...

Flott at mange er ute på ski på kveldstid, i lysløyper eller med hodelykt. Men dere to som hentet ny, og helt sikkert velfortjent, energi fra sjokolader i lysløypa nedenfor Landfallhytta i går kveld, kunne med fordel tatt med dere New Energy (!) papiret hjem. Det gjør alle andre.

Torgeir M. sa...

Var ute på tur med jr i pulk i går. Gikk til t/r Dalen parkering - Øvre Leikjenn på Mjøndalsskauen. Veldig bra forhold på Drammens side av grensa. Ikke fullt så bra på Nedre Eiker sin side. Men flott på Drammen/Nedre Eikers tak!

Planlegger å ta bussen til Kanada lørdag morgen. Men på skisporet ser det ikke ut som det er preppa fra Kanada mot Nykjua/Saga på lenge? Det er kjørt der og over til Eiksetra i det siste, sant?

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk