fredag 18. januar 2013

Driftstans Drammen Sør

Det er driftsstopp på løypemaskinen som står på Olsrud parkering. Reparatør kommer i morgen, men Drammen kommune vet ikke om maskinen blir reparert før helga. Dette melder Ringstad i kommunen.

4 kommentarer:

Torleif sa...

Isj....

Trond sa...

Jeg har et par smørespørsmål jeg lurer på:
Smørespørsmål 1) Hvordan holder dere festesone og glidsone skildt. Jeg får ofte glider i festesonen
Smørespørsmål 2) Hvor fort fører dere smørejernet fremover når dere glider

Gunnar Schei sa...

1 jeg setter på en tapebit når jeg er flink. når jeg ikke er flink så skraper jeg hekk glideren etterpå og legger på grunnvoks på nytt ved behov

2 så fort at glideren smeltes ordentlig hver gang. Kanskje 5-6 sekunder i en glisone? Men det varierer veldig med glidertype, ch4 tar over dobbelt så lang tid å smelte som LF10

Trond sa...

Takk for svar og en super blog

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk