onsdag 2. februar 2011

Smøretipset er Rode Silver klister

I kveld gikk jeg fra Spiralen, gjennom hele marka via Sauesetra og skimten til Tverken og Kamstupen. På spiralen var det +4 grader og regn på Tverken var det 0 og snøvær, og på Skimten var det enda litt kaldere.

Jeg smurte et tynt lag med Rode silver klister, og det fungerte perfekt så og si hele veien. Opp forbi Sauesetra var det litt klabbete, men der var det ingen andre som hadde gått heller. Man får klisteret på Bjørn Myhre, og på G-sport og Intersport. Visstnok ikke på XXL

Jeg kunne ha lagt litt VR60 på toppen, men valgte å ikke gjøre det, og detfunka veldig bra.

Swix har et liknende klister som heter KR50 flexi klister, som jeg tror vil fungere. Riktignok liker dette klisteret seg best på minussida av gradestokken.

Jeg hilser til alle jeg møtte i kveld, som hadde lest bloggen :-)

5 kommentarer:

Kristian Fredrik sa...

Takk for en alle tiders blogg!
For oss ferske Hauern-deltakere hadde det vært interessant om et lite innlegg om de ulike traséendringene som har funnet sted i rennets nyere historie.

Mvh
Kristian F

Gunnar sa...

jeg skal se hva jeg kan få til. Kanskje Tom Helgesen kunne bidratt her?

Glenn Østerud sa...

Vi var to som gikk fra toppen av Aron via Tverken, Solvang, Svarthavna, Vrangen og Kamstrupen til Landfalltjern. Hadde stort sett gode ski med VR50 (kanonski fra Solvang til Svarhavna), men ved Marivann ble det helt forferdelig. Har aldri opplevd så hard is under skia noen gang. Smurte om til VR45, men det holdt jo ca 2m. Tvinget oss frem mot toppen av Aron igjen, og da ble det brått bedre.

Ok ski fra Aron og ned til Landfalltjern.

Men du mener at dersom jeg hadde tatt bryet og smurt med Rode Silver klister ville ising ved Marivann vært unngått?

Mvh,
Glenn

Gunnar Schei sa...

vanskelig å si. VR50 pleier ikke å ise så mye.

Gunnar Schei sa...

rode multigrade tipper jeg ville ha vært bedre akkurat her.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk