lørdag 26. februar 2011

Lørdagstur?

Slutten av februar nærmer seg, og vi har fått en mer vårlig værtype - sikkert forbigående.. ;-)

I dag har Nedre Eiker kjørt løypene fra Solbergvann forbi Vrangen til Marivann, og ned til Aron og Solbergelva. Det er også kjørt på Årbogen.

Drammen er i gang med hovdløypenettet sør for Tverken, og har tatt rundene innafor (Skimten, Tverråsen og Kamstrupen) på formiddagen.

På Konnerud er skistaion, Sagdamrunden, Hallermoen og Strømsåsen kjørt.

Smøretips: Det er -1 grad i høyden nå, og tåke/ høy luftfuktighet. På dette føret vil jeg varmt anbefale Rode Multigrade voks. Det vil også fungere med VR55 (gjerne blanda med litt VR45). I lavereliggende områder vil jeg nok anbefale kun VR55/60 - det fungerte greit i går kveld.

Jeg kommer tilbake med mer, dersom det skjer endringer

4 kommentarer:

Per Olav Horne sa...

Fin artikkel i DT i dag. Bra reklame for bloggen. Herlig føre i dag. Gikk Skimten og Tverråsen. Satt bra med VR 50 og litt VR 60 på midten

Alf Jondahl sa...

Fin artikkel idag ja:) Jeg gikk i kamstrupen ++ i går kveld på mye samme føre (tett tåke!), blandingen v45 + v50 satt tidvis dårlig. Hadde dog ekstremt bra glid :)

Gunnar Schei sa...

bra tilbakemeldinger. Smøretipset er oppdatert noe ift swix, som ikke er like bra som Rode på dette føret

Anonym sa...

Bra omtale i DT! Velfortjent og forhåpentligvis gjør dette at flere får øynene opp for denne bloggen. Tusen takk for knallbra jobb både til deg og løypemannskapene. Gikk tur fra Landfall igår og idag, og Trikkeskinner overalt!! Takk også for gode smøretips.

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk