torsdag 3. februar 2011

Oppdaterte smøretips

I lavlandet er det fremdeles klisterføre, og Rode sliver vil fungere. Oppe i høyden har vi sett rapporter på at tørrvoks som VR50 fungerer greit de fleste steder.

Det er nå ca -2 grader på Eiksetra. Her vil jeg nå anbefale Rode multigrade (0 til -2), som er anvendelig på dette føret. Velg evnt isklister under dersom du skal bevege deg i lavere støk også.

Nye spor: Det er kjørt nye spor Landfalltjern-Tverken og Skimtrunden. Dessuten så har Lier kjørt fra Eggevollen til Eiksetra, Skimten og Storsteinsfjell. Modum har kjørt på Breiliflaka og Sponevollen-Kluftetangene.

1 kommentar:

Torleif sa...

Da har det kommet 3-4-5 cm nysnø i marka, da bør det vel være slutt på klister for en stund igjen=? :)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk