tirsdag 22. februar 2011

Drammen kjører og kjører

I dag har det snødd littegrann, det går helt greit å gå på ski selv om det ikke kjøres på nytt, og det er jo meldt en del mer snø resten av uka, skjønt ikke store mengder.

Drammen kjører jo hver dag - stor takk til Bjørn Ringstad og co - så i dag tas hele hovedløypenettet. Man starter med Spiralen og kjører alle tilfartene til Tverken, før rundene inne i marka kjøres i ettermiddag.

På Konnerud og i Strømsåsen er det aller meste kjørt, med unntak av de mest sørlige løypene (feks Katthusdalen/Heia/Sirikjerke.

Smøretips: Det er fremdeles kaldt (ca -10). Derfor gjelder fremdeles smøretipsene fra Hauern, med CH4 (evnt CH6) og blå/grønn swix. Det er meldt varmere fra torsdag, da blir det fort litt Rode igjen ;-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fra Skisporet.no ser det ut til at de som "manglet" nå er kjørt også; Andorsrud - Heia - Katthusdalen m.m.

Anonym sa...

var å sjekket Andorsrud - Heia - Katthusdalen i kveld; fint fram til Heia, ser ut til å være litt lengre siden de kjørte Katthusdalen, der er det også litt løsere fro stavene, men vi Drammensere er jo bortskjemte da :-). Katthusdalen er en perle som flere burde stake seg nedover!

Anonym sa...

Det kjøres ofte og sporene er av bra kvalitet. De er så rette og gjevne som mulig samt at de er faste. Vi er heldige som har så bra forhold i marka vår.

Gunnar Schei sa...

slutter meg til kommentarene :-)

Glenn Østerud sa...

Helt nydelig forhold i marka nå. Mye snø på trærne som skaper god vinterstemning. Drammen er flinke til kjøre, det er jo stort sett trikkeskinner de kveldene er ute for å trene.
Jeg smurte med VR40 i kveld, men et kort lag Rode Multigrade rett under tåballen, hadde tilnærmet spikerfeste og kanongli! (Bruker forsatt LF6 fra Hauern)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Må jo være Norges best preparerte løypenett (?) .... i villsnø!
Er jo like flott hver gang .... fantastisk ... takk til de som gjør det mulig :-)
https://picasaweb.google.com/thunes.ws/20110223#

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk