fredag 18. februar 2011

Klart for en strålende helg!

Da er det helga igjen, og løypemaskinene har kjørt mange mil i løpet av dagen. På Konnerud er absolutt alt kjørt, også i Strømsåsen.

Drammen har kjørt det aller meste av hovedløypene i dag, inklusive Kamstrupen. DEt er muligens ikke kjørt i Skimtrunden. Nedre Eiker har kjørt hele løypenettet, både fra Solbergelva, Aron, Årbogen og inne på skauen.

Øvre Eiker har kjørt fra Hokksund og inn til Sanukollen. Modum har kjørt løypene fra Engersetra til Nygårdshøgda, samt på Heståsfjell.

Jeg kommer tilbake med Lier seinere.

Det er -8 grader og nysnø, hvilket betyr blå swix og CH6.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiske forhold idag! Bare å komme seg ut. Ekstremt herlig fra Kanada og hele veien til Spiralen. Kan ikke få fullrost dagens føre og de som preparerer løypene!

Tobbe sa...

Slenger meg på denne. Fantastiske forhold fra Landfall til Tverken, Skimten og Tverråsrunden. Nydelig vær og trikkeskinner!

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk