lørdag 5. februar 2011

Nye spor og smøretips

I dag har Drammen kjørt fra Underlia og alle de 3 veiene opp til Tverken, samt Skimtrunden. Lier kjørte i går alt av løyper i både Eikseterområdet, og fra Kanada, mens Øvre Eiker kjørte fra Hokksund og helt opp til Snaukollen. Nedre Eiker kjørte hele løypenettet fra Solbergelva og Aron, til Ulevann og Vrangla.

Smøretips: Etter snøfallet natt til i går har det blitt veldig fine forhold igjen, med tørrvoks og enkle smøreforhold. Det kan være lurt å ha grunnvoks i bånn. Det var kaldt i dag tidlig, typisk blå swix, men tempen stiger raskt ser jeg, så det kan være lurt å ha med seg en litt mykere variant, feks VR45. Glider: CH/LF 7

Oppdatering lørdag kveld: Det er varmere igjen, -2 grader på Eiksetra, dermed føre for VR45. Rode Weiss er også bra nå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

vi er to fredrikstadkarer som har fått øynene opp for drammens- og finnemarka først i årog setter stor pris på din daglige blogging. i dag fikk vi desverre ikke tatt turen til drammen, men vi kommer sterkere tilbake. mvh. sam pedersen, engelsviken

Per Olav Horne sa...

Fikk kjøpt meg Rode multigrade i går og hadde kjempeski i dag på tur.
http://sportypal.com/Workouts/Details/894135

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk