onsdag 2. februar 2011

Klisterføre?

Da regner det nede i byen, og det er flere varmegrader. Jeg ser at det ikke snør i lavereliggende områder, men kan ikke være helt sikker på hvordan det er i høyden.

Uansett: I lavereliggende områder er det nå klisterføre. I kveld skal jeg prøve med med Rode silver, som fungerer på blandingsføre. Det kan også være en ide å bruke isklister i bånn, men med tørrvoks oppå, feks VR60.

Dersom snøen faller i høyden ville jeg brukt bare voks, er den våt er det nok VR 60 som er best, evnt VR70 hvis sporene også er glaserte. Men jeg tror ikke det snør noe sted akkurat nå.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det er 0 grader og har snødd på Martinsløkka/Eiksetra. Klister er ikke nødvendig (kl 1800)

Per Olav Horne sa...

Prøvde med VR50 og det ble en diger klump under skia. Traff på Gunnar og han hadde bra ski med sin Rode silver. Tanken var en tur til Skimten men det ble for mye kladding.

Anonym sa...

Gikk med Rex Griptape (universal) på Spiralen i kveld og det fungerte overraskende bra.

Gunnar Schei sa...

Klister trengs ikke i høyden, men beveger man seg ned under 350 moh, så trengs det :-)

Gunnar Schei sa...

Hyggelig å hilse på det Per Olav! synd at VR50 kladda opp mot Skimten

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk