fredag 11. februar 2011

Masse nye spor!

Drammen har kjørt alt, absolutt alt, bortsett fra Sauesetra. Nedre Eiker har kjørt alt nede fra bygda og inn på skauen, til og med helt ned til Sandungene. Øvre Eiker har kjørt fra Hokksund opp til Snaukollen. Modum har kjørt alt i området Engersetra-Nygårdshøgda-runden Sandungen-Dypingen.

Jeg tror ikke Lier har kjørt noe, men det gjør de sikkert i kveld for å holde oppe Hauern traseen.

Det er noen minusgrader nå, så det er VR40 som gjelder.

Smøretips for Hauern kommer i morra, men hvis det blir så kaldt som det er meldt, så er den korte versjonen av tipset dette: Bruk finslipte ski. Bruk CH4 glider. Smør med standard blå swix og ha grunnvoks i bånn. Ingen vits med høyfluorglider på så kaldt føre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Her oppe ved Vesleper under Tverråsen(435moh) er det nå minus 14 grader, stjerneklar himmel ,nykjørte løyper kl.21.56 fredag

Anonym sa...

Folk er gærne!!

Per Olav Horne sa...

Skulle tro Lier har kuttet løypekjøring nå, det har vært dårlig der siden siste snøfall denne uka. Har de budsjettkutt nå??

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk