torsdag 24. februar 2011

Nye spor i mesteparten av marka

Litt snø i lufta - og på bakken.

Drammen har i dag kjørt hele løypenettet. Lier har kjørt så og si hele løypenettet, både fra Kanada og fra Eggevollen. Nedre Eiker har kjørt det allere meste, bortsett fra Vrangla rundt og ned til Sandungene. Dessuten så har Modum vært på ferde: Kluftetangene til Sponevollen, samt På Hestås og Breili.

På Konnerud og i Strømsåsen er alt kjørt i dag også.

Fremdeles stabil temp. ca -10 grader. Blå swix fungerer utmerket sammen med CH6 eller 4. Men nå er det snart varmere vær i vente, allerede i morgen. Jeg spår at Rode (Weiss) smøring tas fram igjen i morgen, hvis værvarselet med -3 grader slår til

Ingen kommentarer:

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk