tirsdag 9. november 2010

Snø i marka! Snø!! Snø!!!!

I dag har det kommet snø i marka!! Ikke mye foreløpig, men det ligger et par centimeter, og det er meldt et jevnt dryss de neste dagene. Litt mer på torsdag og fredag, så jegt tipper at de første skiturene kan tas på torsdag. Her er bildet fra lier-ski.com tirsdag kveld (fra Martinsløkka ved Eiksetra/Garsjø). Nå er vi endelig i gang!!! :-)

Jeg kommer tilbake med mer!

1 kommentar:

Stian Kæshidy sa...

Herlig Gunnar! ;) Følger med her serru, og er klar for å få noen pinner på beina igjen jeg også... Du får legge ut info når det er klart for å komma seg ut! ;)

Ettermiddagssol mot Svarthamna

Ettermiddagssol mot Svarthamna
En vårdag (?) i april

Bloggurat

Bloggurat

Bloggarkiv

Om denne bloggen

Skiføret i Drammensmarka er en blogg om nettopp skiføret i Drammensmarka. Fra tid til annen legger jeg inn turrapporter, turforslag o.l. Men i hovedsak er bloggen en hjelp til de som vil vite om forholdene i Drammensmarka.

Jeg poster hver dag det er endringer i forholdene, slik at du kan være trygg på at informasjonen er oppdatert. Siden jeg ikke har anledning til å løpe rundt i skogen hele dagen, baserer jeg meg ikke bare på egne observasjoner, men også på løypetelefonen og tips fra andre skiløpere.

Følgere

Bidragsytere

Google søk

Tilpasset søk